Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Няма коментари

BMW предложи специални аксесоари за екскурзии | Фен страница на BMW


Николай Пасков
В каталога има много допълнителни опции, пасващи на дизайна на автомобилите
BMW представи серията си от специални аксесоари за пътуване. В каталога им има решения за всички възрасти.За най-малките има няколко модела детски столчета, които подсигуряват както комфорта, така и безопасността. Столчетата се разделят на три различни типа в зависимост от възрастовата група на децата, като първият тип е за бебета, а третият – за деца до 12 години. Всички седалки отговарят на европейския стандарт ECE R44-04 и са тествани допълнително за съответствие с изискванията за безопасност на EURO NCAP.
o_BMW-Accessories-1-1f1aff9be0

В столчетата е вградена технологията Airpad, която предпазва главата надецата с помощта на въздушни възглавници в случай на страничен сблъсък.
BMW предлага още аксесоари за транспортиране и съхранение. Те се закрепват лесно и удобно и позволяват подреждането и организирането на интериора. В каталога има и организатор за гърбовете на предните седалки, който позволява съхранението на множество предмети за пътниците отзад по време на по-дълги пътувания. В организатора има отделение за салфетки или бутилки, а в сгънато положение аксесоарът може да бъде прибран в малкия си калъф и съхранен в багажника.

o_BMW-Accessories-2-8b48106a47

Компанията предлага и чанта за съхранение на вещи за задната седалка. Тя е изработена от няколко устойчиви материала, включително естествена кожа. В нея са положени дамски тоалетен несесер и две вградени поставки за чаши. Чантата може да бъде прикрепена за средната задна седалка с помощта на предпазния колан. Аксесоарът може да бъде използван и извън колата благодарение на вградените дръжки.
В каталога на BMW има и хладилна чанта. Тя побира 14 литра и се включва към бордовия 12-волтов извод.
Не на последно място в каталога е системата Travel & Comfort. Модулният аксесоар позволява закрепването на различни предмети към гърбовете на предните седалки. Със специална приставка например могат да бъдат закрепени различни видове таблети. В допълнение може да бъде добавена закачалка за сако или сгъваема масичка.
Сред аксесоарите за път има още сенници за задните и предни стъкла, които могат да бъдат използвани дори когато прозорците са отворени, детско колело, което се прибира удобно в багажника, и множество продукти за почистване и грижа.

o_BMW-Accessories-3-acdc493284

 

 

Източник:cars.bg